tisdag 20 april 2010

Bakslag

Ja, aprilväder har man hört talas om, och det är ju april. Igår var jag ute och grävde i t-shirt och fleece. Ikväll snöade det flingor stora som näsdukar. Det har ju varit kallt om nätterna men att det skulle sätta igång att snöa idag hade jag inte riktigt räknat med. Men det är bara ett tillfälligt bakslag.

Samma odlingslådor som jag visade igår. Nu med ett lätt snöpuder. Tack snälla ni för era fina ord om grönsakslandet! Det värmer och uppmuntrar. Särskilt min rygg känner sig lite peppad.

Vitsipporna ser lite eländiga ut där de står. Men de repar sig så snart det kommer lite sol igen. Imorgon blir det varken trädgård eller annat roligt. Då är det dags för ett gäng utvecklingssamtal. Kommer nog inte att vara hemma förrän vid sju. Puh! Hoppas i alla fall att ni får en fin onsdag. Kram!

3 kommentarer:

Min Gröna Täppa sa...

Nej, det var ju inte precis vad man väntade sig, snö har vi fått nog av tycker jag för ett riktigt bra tag framåt!

Visst är det smidigt med pallkragar att odla i? Jag har också det och tycker det funkar kanon!

Ha det bra!
Kristina

Marina sa...

Vi slapp snön mne det var kallt och ruggigt som attan.

Hoppas det går bra med utecklingssamtalen. Kram!

Lina sa...

Hej!
Här har vi också haft ett riktigt aprilväder idag, snö, regn, hagel, sol och mulet väder...allt om vartannat! Hoppas att värem och solen är tillbaka snart! =)

Vilket fint land med odlingsbäddar du har!!! Jag har ett par pallkragar på gräsmattan som jag odlar i, men inte så här fint som dina...nu blev man sugen att fixa till de!

Må så gott!
Kram, Lina

Related Posts with Thumbnails