torsdag 7 april 2011

Vårens färg

Alla årstider har sin egen färg, tycker jag. I mitt lilla huvud är våren ljusgrön. Därför har ett ljusgrönt doftljus fått komma fram. Det är köpt på Åhléns och doftar väldigt gott och fräscht av lime och basilika.


Vitsippor är kanske inte ljusgröna men signalerar väl vår mer än det mesta. Var ute i stormen för att plocka in en liten bukett. I år hoppas jag slippa bakslag i form av snö. Två år på raken har vitsipporna blivit begravda i snö, men i år verkar de bli fler än någonsin om de nu kan få slippa ett kallt täcke.





Arbetsveckan är nästan slut och jag vet inte var den försvann så snabbt. Men jag klagar inte. Bara skönt med helg. Kram på Er!

3 kommentarer:

Tina sa...

Tiden går i raketfart nu men som du säger så gör det inget om det blir fredag!
Min vår känns blå i år, längtar så efter att slänga mig i havet under en varm sol..

Önskar dig en trevlig helg!

Marina sa...

Åh, va fint med vitsippor!
Tyvärr trivs de inte här omkring så jag måste åka till en skog en bit bort för att se dem (och plocka!), ska göra det i nästa vecka.
Käre värld vilken storm vi har idag! Strömmen har precis kommit tillbaka efter att ha varit borta i tre timmar.

Hoppas du får en kanonhelg. Själv hoppas jag på att förkylningen släpper för jag bara snyter mig hela tiden och är trött. Inte kul, men jag har ingen feber så egentligen ska jag väl inte klaga.

Kram!

Mina Gröna Tankar sa...

Man blir glad av människor som du...istället för att bara sätta vitsipporna i ett glas vatten så hamnar det lite stenar i glaset och vips så blir ögat och själen så lyckliga så lyckliga! :-))

Related Posts with Thumbnails