tisdag 17 maj 2011

Blomning

Nu blommar mina första äppelblommor. Jag köpte ju ett litet familjeträd i höstas och satte i närheten av grönsakslandet. Det har förstås flera olika sorter, men vet jag inte vilka blommor som hör till vilken sort.



Kommer det lite värme nu så kommer allt i trädgården att sätta en väldig fart. Det har regnat en hel del de senaste dagarna och det behövdes. Hoppas att humlorna inte tycker att det är för kallt och blåsigt för att besöka fruktträd och buskar.



4 kommentarer:

Helena sa...

Å, vad fina bilder du tar! Jag är grymt imponerad av att du komponerar om startbilden hela tiden också.

Hemma hos oss klippte vi ned lavendeln rejält i mars (på din inrådan). Den verkar må jättebra nu. Årets projekt är hallonbuskar. Vi har fått skott av grannen som har jättefina hallon på andra sidan staketet - så de borde ju rimligtvis trivas hos oss också.

Kram!

Tina sa...

Det där problemet har jag också, blommorna är inte lätta att urskilja..Mitt träd har fem sorter, förra året blev det så många äpplen. Får se hur det blir i år, hörde av någon att det skulle bli en sämre skörd pga värmen.

Må så gott!

Marina sa...

Äppelblommor är ju så fina, så hoppfulla eftersom man ju så klart hoppas på äpple till hösten.

Hoppas din onsdag varit bra såhär långt.

Kram!

Hem och Harmoni Marie sa...

Mina äppelträd blommar också nu och de är helt ljuvliga. Precis som din!

Tusen tack för din målande bild av vad jag ska göra med jalusidörrarna/luckorna... nu börjar jakten på ett zinkbadkar :)

Ha det gott, kram Marie

Related Posts with Thumbnails