onsdag 21 mars 2012

Helt galet

Det är helt otroligt, men nästan en månad tidigare än förra året, håller vitsipporna på att slå ut i min vitsippsdunge. Inte så jättemånga ännu och inte så långa, men det gör ju mindre. 


Krokusarna som jag hade glömt att jag satte i höstas är så fina, så fina. Bara en påse med helt vanliga lila, gula och lila/vitrandiga. Jag ska sätta ännu fler i höst. That´s a promise. Kanske slår jag till på lite ovanligare sorter då. 


Att solen sken när jag kom hem i eftermiddags var ju trevligt men det blev svårt att fota vitsipporna. De ser nästan självlysande ut. Krokusarna får inte heller riktigt rätt färg, de är mycket mer lila. 


Nu blir det en kvällskopp te.
  Kram på Er!

3 kommentarer:

Marina sa...

Men det måste ju vara jättetidigt!? Har inte sett skymten av mina dubbla vitsippor, däremot har jag sett att det blå vitsipporna är på väg upp ur jorden. Dock i ett mycket tidigt skede. Det kanske går fort om det fortsätter vara varmt?

Vårtecken är det som ger mig energi nu. Det är tufft på jobbet och jag vill bara vara ledig egentligen.

Kram o tack för upplyftande bilder!

Livet på solsidan sa...

Visst blir man glad! Här hittades några gullvivor idag. Redan blommande.

Nu händer det mycket (så känns det iaf) från ena dagen till den andra. Och sol är lovad hela helgen, vilket skyndar på det ännu mer. Gilla-gilla-gilla!!

Hoppas du får en topphelg i trädgården. Kram!

Fröken Grön sa...

Heja våren!

Några vitsippor har jag inte sett till här i Göinge, men krokus och snödroppar har vi haft i flera veckor nu. Spanade lite idag och såg att mina kungsängsliljor är på väg upp, - årets höjdpunkt!

Ha en fortsatt skön helg!
/Anna-Karin

Related Posts with Thumbnails